RECHARGE PYRAMID

Organisaties

‘Hoe houd ik mijn medewerkers geestelijk en lichamelijk gezond in deze onzekere tijd?’ 

Verzuimpreventie is – zeker nu – essentieel. Voor uw medewerkers zelf én voor het borgen van de continuïteit van de werkprocessen binnen uw organisatie.

In 20 minuten stressvrij

Uitgeputte medewerkers vallen om. Dit voorkomen is de missie van TopLife. We ontwikkelden met een team van deskundigen een effectief instrument bij het streven naar werkgeluk en vitaliteit: de Recharge Pyramid.

Een eenvoudig te installeren piramidevormige ruimte, waarin door een combinatie van licht, geluid, geur en beeld optimale spanningsreductie mogelijk is. Door inzet van de Recharge Pyramid creëert u een plek van rust en ontspanning. In slechts 20 minuten is het mogelijk om stress volledig los te laten en energie bij te tanken.

Bio- en neurofeedback meetapparatuur toont aan dat mensen tijdens een sessie in een staat van diepe ontspanning komen. Stress vermindert en er is een aantoonbaar verbeterde focus en toegenomen alertheid. Door deze stressreductie verbetert direct ook de werking van het immuunsysteem, waardoor er een verhoging van de weerstand optreedt.

Covid 19 en de Recharge Pyramid

Uiteraard staat de veiligheid van medewerkers ten alle tijden voorop. Door de speciale antivirale coating is de Recharge Pyramid geheel Covid-proof. Wilt u meer weten over de voordelen van de Recharge Pyramid en de besparing die het uw organisatie oplevert? Of heeft u interesse in een proefsessie? Neem dan contact op via info@toplife.nu of bel 0165-571018.